top of page

Kennelaktiviteter

Om aktiviteter i Kenneln

Mentalbeskrivning/Mentaltest

För varje kull som föds i Kenneln, så anordnar vi Mentalbeskrivning (MH)och Mentaltest(MT) när hundarna är i den åldern för detta eller så anordnar vi det i samband med vårt årliga kennelläger.​

Att ordna MH och MT innebär att vi får ett högt deltagande ifrån våra valpköpare, vilket är oerhört viktigt som ett av verktygen i vårt avelsarbete!

Kennelläger

Varje år anordnar vi vårt traditionella Kennelläger tillsammans med Snjos Kennel & har nu sedan några år alltid vecka 32!

Under Kennellägret så delar man in sig i grupper beroende på vad man vill träna under dagarna. Kunskapen & erfarenheten bland deltagarna  på lägret är hög & här hjälps vi alla åt, så av den anledningen tar vi inte in externa instruktörer annat än undantagsvis.

 

Under kennelveckan så är grillen ständigt tänd under kvällarna & mitt i veckan så har vi alltid den årliga turneringen emellan Kennlarna vilket är mycket uppskattat! Mycket trevligt, på lek men även en hel del allvar :)

Träning

Vi försöker alltid finnas till hands för våra valpköpare med hjälp i träningen i stort och smått, fungerar det inte med fysiska träningsträffar så finns vi alltid behjälpliga över telefon om det uppstår några problem eller funderingar.

Vi har som mål att anordna ett par träningshelger per år utöver Kennellägret & däremellan spontant anordnade träffar över dagen.

DSC_0228_redigerad.jpg
DSC_0302_redigerad.jpg
bottom of page